Puslapiai

2014 m. birželio 28 d., šeštadienis

Apie "Land grabing - Žemės užgrobimą", arba kaip Skandinavijoje registruoti BANKAI "NT burbulo" pagalba (finansinė piramidė) užgrobė Lietuvos žemes ir kodėl Tu turi dalyvauti Birželio 29 dienos REFERENDUME



"De faktum"- tai jau yra nutikę ir su Lietuvos žemėmis. Belieka tą faktą įtvirtinti "de jure"  ir tada visa tai, kas buvo supirkta už grašius, bus pateikta "ES" ir Pasaulio rinkai, kuri pasirengusi tas žemes "suvalgyti" ir nualinti, tikrąją to žodžio prasme (tai pagrindinė priežastis, dėl kurios bijoma Referendumo). Per Skandinaviją atėjęs kapitalas valdo didžią dalį Lietuvos žiniasklaidos, dėl to tik keletas (jei neklystame ~4) iš 160 žiniasklaidos priemonių skelbia .apie Referendumą.
UŽGROBIMAS PRASIDĖJO NUO KONSTITUCIJOS PAKEITIMO, KURIAME TEIGIAMA [MAŽAI GRUPEI ŽMONIŲ NUTARUS], KAD LIETUVOS ŽEMĖS DAUGIAU NEPRIKLAUSYS LIETUVOS PILIEČIAMS
2001-10-30. Pateikė Vytenis Povilas Andriukaitis, Seimo narių grupė, Lietuvos Respublikos Seimas. LIETUVOS RESPUBLIKOS KONSTITUCIJOS 47 STRAIPSNIO PAKEITIMO ĮSTATYMAS
""" Taigi, galiojančių įstatymų nuostatos sudaro nevienodas galimybes fiziniams ir juridiniams asmenims verstis komercine ūkine veikla bei ūkininkauti. Juridiniai asmenys, negalėdami turėti nuosavybes teise žemės ūkio paskirties žemės, negali jos ir įkeisti, todėl jiems sunku gauti paskolas. Kita vertus, bankai nenoriai sudaro žemės įkeitimo sutartis ir su fiziniais asmenimis, nes dėl draudimo parduoti žemę juridiniams asmenims, skolininkui laiku negrąžinus skolos, sunku rasti pirkėją parduodant žemę iš varžytynių, o bankai negali perimti žemės savo nuosavybėn. """
  2004-2008 NT BURBULAS - FINANSINĖ PIRAMIDĖ
Lietuvoje turtas buvo nusavintas 2004-2008 metų NT burbulą  (finansinė piramidė - FP). FP dėka Skandinavijoje registruoti bankai užvaldė didžiąją dalį Lietuvos turto ir aktyvų. Dabar šį turtą už labai brangiai išsipirkinėjame iš skandinavų, lenkdami nugaras, sunkiai jiems dirbdami. 
Ar pameni, kai vos kelis mėnesius dirbančiam ir bet kokį turtą gebančiam užstatyti asmeniui komerciniai bankai buvo plačiai atvėrę duris ir  per savo "NT" vertintojus dirbtinai sukeldavo kainas, kad žmogus kuo daugiau įsipareigojimų prisiimtų?
 TAVO PAREIGA YRA SUDALYVAUTI TAUTOS SURENGTAME REFERENDUME, KAD APSAUGOTUM SAVO KAIP PILIEČIO TEISĘ Į ŽEMĘ IR TUR
Kaip besibaigtų šis Referendumas, nesąžiningi veikėjai bus išvesti į šviesą, nes tokių veikėjų nereikia nei Lietuvai, nei "ES". O įvairūs verkšlenimai, kad "ES" Lietuvą nubaus ar pasmerks už savo žemės ir žmonių gynimą nuo sukčių, yra visiški išsigalvojimai, nes nėra "ES" valstybės, kurios žmonės būtų patenkinti "ES" vardu veikiančiais sukčiais, kurie per mokestines tvarkas ir bankus nusavina turtą iš piliečių.

"PŽ" >>> mes tikrai nesame prieš "ES" pilietį, kuris, išmokęs vietinę tvarką, Lietuvoje įsigytų kelis hektarus vystyti sąžiningą ir dorą veiklą. Mes prieš tai, kas yra įvykę, ir tai, kas nuo visų Lietuvos piliečių yra slepiama. O tiems, kurie kažką prabyla, yra pasakoma, jog patys kalti, kad pasirašė sutartis su bankais (turbūt nėra Lietuvoje šeimos, kurios nebūtų palietusi "NT burbulo" piramidė).

Atkutę piliečiai rengia Referendumą, kad sustabdytų šį užgrobimo įteisinimą, kurį be Tautos sutikimo Konstitucijoje įtvirtino maža grupė apkvailintų arba suinteresuotų LIETUVOS atstovų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

...