2014 m. gegužės 14 d., trečiadienis

PAVOJUS!!! - "Sveikatos apsaugos vyriausio tarno, Vytenio Andriukaičio ir jo aplinkos - Mirties kilpa Tautai".


 
Už mūsų visų pinigus "kabins makaronus" Tautos vaikams, kad paverstu netolimoje ateityje nevaisingais vergais, kurių dirbtiną apvaisinimą turės apmokėti sveikai gyvenanti Tautos dalis. Šitokį įžūlų  planą praminu >>> "Vytenio Andriukaičio ir & Co - Mirties kilpa Tautai".  Kuris net neabejoju neįgaus apskritai jokio pavidalo, o tokių planų sugalvotoją pasodinsime ilgiems metams į kalėjimą iki kol bus atšaukta mirties bausmė.
Sveikai gyvenantys ir savimi besirūpinantys asmenys yra valstybės gerbūvio pagrindas, kurio dėka susikuria biudžetas. Sukurtą biudžetą Tauta turėtu naudoti gerbūviui ir gyvybingumui kurti ... bet Lietuvoje, turime labai "galvotų/gudrių" asmenų, kurie pasitelkdami Lietuvos tarnybas sugeba netik iš biudžeto atlyginimus gauti, bet dar papildomai per įvairias Lietuvoje gyvenančių žmonių naikinimo programas pasidaryti papildomų pajamų, kurias naudoja savo asmeniniam goduliui patenkinti ir tolimesniam smegenų pudrinimui per žiniasklaidos priemones kurti.

Citatos iš Lietuvos žiniaraščių:
"LR Sveikatos Apsaugos Ministerijos pranešimas"
2012-09-26 >>>
Kodėl svarbu kalbėti apie kontracepciją ne tik suaugusiems, bet ir paaugliams?
Ankstyvas lytinis patyrimas yra susijęs su įvairiomis sveikatos problemomis: paauglių nėštumu, abortais, lytiniu keliu plintančiomis infekcijomis, narkotinių medžiagų, alkoholio vartojimu, psichikos sveikatos problemomis ir t.t. Šiandien jauni žmonės lytiškai aktyvūs tampa anksčiau nei pasiekia Lietuvos teisės aktuose santuokai numatytą tinkamą amžių – 18 metų ir tą patvirtino 2011 m. atliktas tyrimas “Vilniaus miesto 9-12 klasių mokinių nuomonė apie lytinį švietimą mokyklose“.

Minėto tyrimo rezultatai rodo, jog vos daugiau nei pusė lytiškai aktyvių apklaustųjų nurodė naudojantys kontracepciją, galinčią apsaugoti nuo nepageidaujamų lytinių santykių pasekmių.

"Klaipėda"
2014-05-13 13:41:00 >>>
Jis siūlė pasinaudoti Skandinavijos šalių patirtimi, kur kontraceptikai prieinamesni, ypač jaunimui.

„Skandinavoje, kaip žinote, kompensuojamos tos priemonės ir ten abortų skaičius dramatiškai mažesni negu tai, ką turime Lietuvoje. O jeigu dar žiūrėtume, kiek turime komplikacijų, kas įvyksta, kokia yra trauma abortai, kiek jie atneša žalos ir kiek tada reikia naudoti medikamentų... Reikia pasverti visus procesus, ar ne geriau būtų kompensuoti kontraceptines priemones taip, kad būtų galima išvengti tos žalos, kurią atneša abortai, kaip labai grubi kontracepcijos priemonė“, - kalbėjo ministras.
"Jis taip pat pabrėžė, kad būtina iš dalies kompensuoti ir dirbtinio apvaisinimo procedūras.

„Lygiai taip pat reikia kelti klausimą dėl dirbtinio apvaisinimo problemų. Gana šitos diskriminacijos, yra dešimtys tūkstančių šeimų, kurios negali turėti vaikučių. Dešimtys tūkstančių šeimų! O mes niekaip negalime sutvarkyti procesų taip, kad jiems dalis šitų sudėtingų procedūrų būtų kompensuojama iš PSDF“, - tvirtino V.P.Andriukaitis."

"TV3 - Žinios"
Socialdemokratų planas: jaunimui turi būti kompensuojamos išlaidos kontracepcijai ir abortams 2014-05-13, 18:32 Autorius: Agnė Čeplinskienė

Grupė socialdemokratų užsimojo jaunimui kompensuoti išlaidas prezervatyvams ir kitoms apsisaugojimo priemonėms. Esą sekso juk nori visi, o už ką nusipirkti prezervatyvų tokiame amžiuje nelabai yra. Kompensuojamos būtų ne tik kontraceptinės priemonės, bet ir abortai. Tačiau konservatyvių pažiūrų politikai sako, kad tokie siūlymai protu nesuvokiami, mat tai tik skatintų jaunimą elgtis dar neatsakingiau.

Šiuo metu pakelis prezervatyvų kainuoja apie dešimt litų. Tai viena pigiausių apsisaugojimo priemonių. Kontraceptinės tabletės, pleistrai, spiralės, žiedai ir kitos priemonės kainuoja du – tris ar netgi dar daugiau kartų brangiau. Kadangi jaunimas iki dvidešimties paprastai pastovaus pajamų šaltinio neturi, grupė socialdemokratų siūlo jų išlaidas už kontraceptines priemones kompensuoti. Na, o jeigu jauna mergina vis dėlto pastojo ir gimdyti nenori, abortus žadama leisti darytis nemokamai, kompensuojant iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo. Projekto autoriai siūlo įvesti ir lytinio ugdymo pamokas mokyklose, nes esą net ir „geros“ mergaitės per nežinojimą dažnai susigadina sau gyvenimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

...