2014 m. gegužės 9 d., penktadienis

Pasitarimas LRS - "Lietuviško ir tikro ūkininkavimo dabartis ir ateitis" (VIDEO)

2014 05 07
"Bet sakyk, kanauninke, ar estetiškiau kur ne kur turėti gražius dvarponio rūmus su kelių mylių aplinkumoj apiplyšusiais ir suvargusiais lietuviais ... Ar gražiau turėti sočius dūšia ir kūnu savo brolius einančius ta linkme, kad kiekviena sodyba būtu rūmeliai?"  iš M.Krupavičiaus laiško J.T.Vaižgantui.

0:06 - Saulius Bucevičius - Seimo Kaimo reikalų komiteto pirmininkas.  - "Latvijos ir Estijos ekologiško ūkininkavimo rodikliai yra kur kas geresni"
0:33 - Saulius Jasius - "83% apklaustųjų pasisakė, kad jiems svarbus ekologiniame ūkininkavime sukuriamas aplinkosaugos veiksnys"
0:44 - Vanda Žekonienė - "humoso mažėjimas, dirvožėmio rūgštėjimas, žinovų trūkumas"
1:39 - Saulius Daniulis - "2013m, bendras pareiškėjų skaičius 2570, kurie dirba 166'330 hektarų sertifikuota žemės plotą"
2:09 - Mindaugas Vyskupaitis - "Kuo daugiau bus kaime arba Lietuvoje smulkių savininkų tuo bus stipresnė valstybė, visi tai gerai žino".
2:15 - "Įsitikinome vieną dalyką, kad mes turime tvarkingai, gražiai susodinti, gražiai prižiūrėti ir tada mes iš to pačio kvadratinio metro gausime, tris/keturis/penkis kartus daugiau, negu mes plėšysime ir užsodinsime 20 hektarų neturėdami nei žmonių, nei galimybių juos apleisime ir gausime špygą taukuotą".
2:36 - "Mes turime penkis vaikų darželius, kuriems teikiame sveiką maistą, prie kurio vaikai sunkiai priprato"
4:35 - Kęstutis Urba - "Ar neabsurdiška, kad kaimo mokyklos ir darželiai negeba savęs apsirūpinti sveiku maistu"
4:36 - Saulius Bucevičius - "Ar mums šiandiena nepritrūksta politinės valios, taip galiu pasakyti, kad į daugelį atvejų mes nesame pasiryžę"




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

...